DANS

DANS


CC De Steiger Menen (Waalvest 1)

20/12/2019 - 20.00Amenra en CC De Steiger presenteren een avond met twee solo dansvoorstellingen. This Kind of Bird Flies Backwards

(Natalia Pieczuro - CHVE - Mathieu VDK - Bjorn Lescouhier)


Wanneer postmetal en dans elkaar ontmoeten, ontstaat er iets heftigs. Dat bewijst 'This Kind of Bird Flies Backwards', een danssolo geïnspireerd op verhalen van mensen die niet bang zijn om te leven. Mensen die zich graag laten leiden door extreme gevoelens. “Moments that make you feel alive”, zoals danseres Natalia Pieczuro ze zelf noemt.

 

In Colin H. van Eeckhout van postmetalband Amenra, Mathieu Vandekerckhove (Amenra, Syndrome) en Menenaar Bjorn Lescouhier (Regression), vond ze de perfecte partners in crime voor een performance die door merg en been gaat. Puur, rauw en echt.

 

Door en met : Natalia Pieczuro, Colin H. Van Eeckhout, Mathieu Vandekerkchove, Bjorn Lescouhier.
Muziek: Colin H. Van Eeckhout, Mathieu Vandekerkchove, Bjorn Lescouhier
Licht: Florence Richard
Kostumering: Aline Breucker
Decor: Natalia Pieczuro
Coproductie: nOnaThe False David

(Imre Thormann)De vermaarde Butoh danser Imre Thormann brengt zijn solo voorstelling ‘The False David’, enkel onder begeleiding van een klarinet (Pierre Lassailly). Butoh dansers, witgepoederd en ontdaan van elke individualiteit, roepen het beeld op van een verdoemde wereld. Thema’s als verval, angst en vertwijfeling, maar ook van erotiek en extase worden op een beklijvende manier in beeld gebracht.


Butoh danser : Imre Thormann 
Klarinet: Pierre Lassailly


TICKETS:

€ 18 VVK / € 20 ADD   >>> Online Tickets <<<   © CC De Steiger Menen, 2019